top of page
  • Yazarın fotoğrafıBerna ÖLCE

Kanal Tedavisi Sonrası Beni Neler Bekliyor? - Eskişehir BC Diş Kliniği

Güncelleme tarihi: 5 Mar

Kanal tedavisi sonrası dişin üzerine basamama normal mi, kanal tedavisi sonrası ağrı olur mu ve kanal tedavisi sonrası ağrı ne kadar sürer gibi sorular, kanal tedavisi ile alakalı en fazla merak edilen konulardır.


Diş kökünde iltihap olan dişlere kanal tedavisi yapıldıktan sonra iltihap hemen geçmeyeceği için baskı sonucunda ağrı olması gayet doğaldır.


kanal tedavisi eskişehir

Kanal tedavisi işlemi ile dişin içerisindeki sinir ve damarlar alındığı için, o bölgede dişin çevre dokusunda oluşan yaralanma sebebi ile, bu yaranın iyileşme süresince ağrı yapması normaldir.


Aynı bu sebep ile kanal tedavili dişin üzerine basamama şikayeti de yaşanır. Ayrıca dişin kök ucunda da tahribat ortaya çıkacağı için en ufak baskılar dahi ağrıya sebebiyet verebilir.


Kanal tedavisi sonrası oluşacak ağrının süresi kişiden kişiye ve dişin durumuna göre farklılık gösterebilir. Kanal tedavisinden sonra reçete edilen ağrı kesiciler belirtilen sıklıkta ve süreye göre kullanılmalıdır.


Eskişehir kanal tedavisi fiyatları

Sonuç olarak kanal tedavisinden sonra ağrı yada te hassasiyetin korkulmaması gereken bir durum. Size bir tarife avantajı elde etme konusunda güvence vereceğinizden emin olabilirsiniz.


Encore une fois, sonra artarak devam eden ağrılar, diş bölgesinde yada belirli bir yerde meydana gelen şişliklerde tekrardan diş hekimine başvurmanız gereklidir.



eskişehir kanal tedavisi fiyatları

15 görüntüleme0 yorum
bottom of page